Självledarskap – Privat

Välkommen till en lärorik och inspirerande kurs. Forskning visar att människor som tränar sitt självledarskap känner mer entusiasm, hanterar stress bättre och har större tillit till sin förmåga att prestera.

Grunden för ett starkt självledarskap är god självkännedom. Med kursens kraftfulla metoder för reflektion och självanalys får du insikt och kunskap om dig själv och vad du behöver för att utvecklas. Din självkänsla och ditt självförtroende stärks, vilket i sin tur leder till framgångsrik kommunikation och samspel med andra.

Med unika verktyg och smarta övningar blir du bättre på att hantera irritationer, rädslor och stress. De allra flesta av oss arbetar mot mål i olika former, i denna kurs lär du dig strukturerade metoder för hur du sätter smarta mål och framförallt hur du lyckas nå dem.

Kursen är fullspäckad med filmer, metoder, tester, övningar och du har Mia Törnblom som kursledare genom hela kursen.

Du arbetar självklart i din egen takt och vi kan inte nog poängtera hur viktigt det är att göra övningarna i kursen, det är först då du får resultat. Om du inte tränar är det som att gå till gymmet och titta på träningsredskapen.

Vi rekommenderar att du använder följande webbläsare Edge, Chrome, Safari eller Firefox. Webbläsaren Windows Internet Explorer har begränsad funktionalitet då den inte längre har support från Microsoft, dvs den uppdateras inte och har säkerhetsproblem.

Du får tillgång till kursen direkt efter avslutat köp, skulle du inte få välkomstmejl och kvitto, kontakta support@mtledarskap.se på en gång, så ordnar vi det.

KÖPVILLKOR

Kursinformation

Kurslängd: Över 60 lektioner och övningar. Vi rekommenderar att arbeta med kursen i minst 3-4 månader för bästa resultat.

Nivå: Grundkurs

Kurs Utbildare

Mia Törnblom Mia Törnblom Kursansvarig

Självledarskap – Privat 4 mån

995.00 kr 796.00 kr ex.moms
4 månad av tillgång

Självledarskap – Privat 8 mån

1 375.00 kr 1 100.00 kr ex.moms
8 månad av tillgång
Rulla till toppen