Självledarskap – Medarbetare

Kan faktureras – se nedan

Välkommen till en lärorik och inspirerande utbildning. Forskning visar att människor som tränar sitt självledarskap känner mer entusiasm, hanterar stress bättre och har större tillit till sin förmåga att prestera.

Detta är vår mest innehållsrika självledarskapsutbildning, full med övningar och metoder att ta till i arbetslivet och vardagen. Denna kurs har hela 4.78 i snittbetyg av fem möjliga. Företag och organisationer som använder denna kurs är bland annat Plan Sverige, H&M och Dekra m.fl.

Grunden för ett starkt självledarskap är god självkännedom. Med kursens kraftfulla metoder för reflektion och självanalys får du insikt och kunskap om dig själv och vad du behöver för att utvecklas. Din självkänsla och ditt självförtroende stärks, vilket i sin tur leder till framgångsrik kommunikation och samspel med andra.

Med unika verktyg och smarta övningar blir du bättre på att hantera irritationer, rädslor och stress. De allra flesta av oss arbetar mot mål i olika former, i denna kurs lär du dig strukturerade metoder för hur du sätter smarta mål och framförallt hur du lyckas nå dem.

Kursen är fullspäckad med filmer, metoder, tester, övningar och du har Mia Törnblom som kursledare genom hela kursen. En del övningar är förstås krävande och lärorika. Filmerna är både korta och långa. Fokus är på att det ska vara enkelt att ta till sig informationen.

Du arbetar självklart i din egen takt och vi kan inte nog poängtera hur viktigt det är att göra övningarna i kursen, det är först då du får resultat. Om du inte tränar är det som att gå till gymmet och titta på träningsredskapen. Nog sagt om det, nu kör vi!

Vid faktura, skicka beställning till michael@mtledarskap.se. Vi behöver organisationsnummer/GLN, fakturaadress, order- referens- eller beställningsnummer (om ni tillämpar det), referensperson samt e-postadress(er) till användare. Vi behöver även veta om ni vill ha fakturan skickad med vanlig post, e-post eller via -e-faktura. Det går även utmärkt att mejla frågor till Michael.

Kursen innehåller moduler för både ledare och medarbetare. Denna kurs innehåller en kurshandledning med förslag på tidsupplägg. Du finner även en guide för gruppmöten, utmärkt för dig som leder en grupp och vill utveckla både medarbetarna och gruppen. Förutsättning är förstås att alla deltagare har tillgång till kursen så att de kan göra övningar och följa programmet. Målgrupp för kursen är medarbetare, ledare och dig som vill utveckla ditt självledarskap.

KÖPVILLKOR

Kursinformation

Kurslängd: Fulladdad med 80 lektioner och övningar att arbeta med under 4-8 månader för bästa resultat.

Nivå: Grundkurs

Program:

Kategorier:

Kurs Lärare

Mia Törnblom Mia Törnblom Kursansvarig

Självledarskap – Medarbetare 1 år

3 740.00 kr 2 992.00 kr ex.moms
1 års tillgång
Rulla till toppen