Självledarskap – Medarbetare

Välkommen till en lärorik och inspirerande kurs. Forskning visar att människor som tränar sitt självledarskap känner mer entusiasm, hanterar stress bättre och har större tillit till sin förmåga att prestera.

Grunden för ett starkt självledarskap är god självkännedom. Med kursens kraftfulla metoder för reflektion och självanalys får du insikt och kunskap om dig själv och vad du behöver för att utvecklas. Din självkänsla och ditt självförtroende stärks, vilket i sin tur leder till framgångsrik kommunikation och samspel med andra.

Med unika verktyg och smarta övningar blir du bättre på att hantera irritationer, rädslor och stress. De allra flesta av oss arbetar mot mål i olika former, i denna kurs lär du dig strukturerade metoder för hur du sätter smarta mål och framförallt hur du lyckas nå dem.

Kursen är fullspäckad med filmer, metoder, tester, övningar och du har Mia Törnblom som kursledare genom hela kursen.

Du arbetar självklart i din egen takt och vi kan inte nog poängtera hur viktigt det är att göra övningarna i kursen, det är först då du får resultat. Om du inte tränar är det som att gå till gymmet och titta på träningsredskapen. Nog sagt om det, nu kör vi!

Kursen innehåller specifika moduler för ledare och medarbetare. Denna kurs kan FAKTURERAS vid köp av minst 5 utbildningar, övriga kortbetalning. Kontakta michael@mtledarskap.se eller ring 08-692 95 95 för mer information.

KÖPVILLKOR

Kursinformation

Kurslängd: Fulladdad med 80 lektioner och övningar att arbeta med under 4-8 månader för bästa resultat.

Nivå: Grundkurs

Program:

Kategorier:

Kursledare

Mia Törnblom Mia Törnblom Kursansvarig
0%

Självledarskap – Medarbetare 1 år

2 250.00 kr 1 800.00 kr ex.moms
1 års tillgång
Scroll to Top