Lär dig mental styrketräning

Öka din motivation och livskvalitet med mental styrketräning genom denna lärorika och inspirerande kurs som utgår ifrån dig och där du är just nu, oavsett förutsättningar. Syftet med kursen är att du ska få verktyg till att må bättre och fungera bättre genom träning, tips och insikter kring mentala färdigheter.

Olof Röhlander har som Licensierad Mental Tränare och före detta elitspelare i bordtennis i många år arbetat med sin egen och andra människors mentala kapacitet, såväl privatpersoner, team och ledare.

Med många personliga exempel kombinerat med konkreta övningar och exempel får du tillgång till Olofs samlade erfarenheter kring det som kallas för mental styrketräning. Kursen ger dig verktyg till att hantera svackor och motgångar, du får ta del av Olofs idéer om hur man sätter upp inspirerande mål, hur du ökar din självkännedom, blir bättre på att ta kontroll över dina egna mentala processer för att veta bättre vem du är, vad du står för och vart du är på väg.

Kursen är fullspäckad med korta filmer, metoder, tester och övningar. Du har Olof Röhlander som kursledare genom hela kursen. Du arbetar självklart i din egen takt och vi kan inte nog poängtera hur viktigt det är att göra övningarna i kursen, det är först då du får resultat. Om du inte tränar är det som att gå till gymmet och titta på träningsredskapen. Du köper tillgång till kursen i 4 månader eller 8 månader. Du börjar kursen på en gång och kan göra om övningar och se filmer hur många gånger du vill under din kurstid. Kursen förutsätter att du har en internetuppkoppling.

Vi rekommenderar att du använder följande webbläsare Edge, Chrome, Safari eller Firefox. Webbläsaren Windows Internet Explorer har begränsad funktionalitet då den inte längre har support från Microsoft, dvs den uppdateras inte och har säkerhetsproblem.

Kursinformation

Kurslängd: Över 60 lektioner och övningar att arbeta med under 3-4 månader för bästa resultat.

Nivå: Grundkurs

Kurs Utbildare

Olof Röhlander Olof Röhlander Kursansvarig

Lär dig mental styrketräning – 4 mån

995.00 kr 796.00 kr ex.moms
4 månad av tillgång

Lär dig mental styrketräning – 8 mån

1 375.00 kr 1 100.00 kr ex.moms
8 månad av tillgång
Rulla till toppen