Henrik Fexeus och Catharina Enblad – Ny kurs är på gång!

Catharina Enblad är en journalist som fokuserar på hälsa och välbefinnande. Hon har varit chefredaktör för magasinet Chef och har under många år arbetat som redaktör och seniorredaktör för hälso- och fitnessmagasinet ToppHälsa. Dessa två tidskrifter skriver regelbundet om sina läsares stora problem, stress. Så länge innebar Catharina jobb att följa med de senaste forskningsresultaten om stress och återhämtning, ett ämne som också snabbt har blivit ett personligt intresse.

Senare, som en digital opinionsrådgivare vid en arbetarförening, skapade Catharina och hennes team sina egna kampanjer om jobbstress och vikten av pauser, baserat på speciellt uppdragsundersökningar.

Henrik Fexeus har i mer än femton år undersökt våra inneboende förmågor och mänskliga beteenden. Efter att ha studerat så olika områden som psykologi, marknadsföring och filosofi, har Henrik fått en unik förståelse för hur vi bäst kan utnyttja vår mentala kapacitet.

Även om Henrik är mest känd för sitt arbete inom ordlös kommunikation och kroppsspråk, ett område där han idag rankas som en av världens främsta experter, har han alltid fokuserat på vårt varande som helhet och har regelbundet återvänt till ämnet i sina böcker .

Catharina och Henrik insåg på sina separata områden hur viktigt det var för dem personligen att kunna arbeta med effektiv återhämtning för att de skulle kunna må bra trots deras ganska hektiska liv. Med sina respektive professionella roller hade de möjlighet att analysera vilka verktyg och tekniker för återhämtning som faktiskt ger realistiska resultat.

När Catharina och Henrik träffades upptäckte de snabbt att de delade detta intresse. Det visade sig också att andra också var intresserade av samma sak. Således föddes idén om RELOAD. Catharina och Henrik ville inte skriva en annan bok om hur farligt det är att stressa. Istället ville de lyfta det faktum att du kan fortsätta göra allt du vill och ändå må bra – om du också ser till att återhämta dig. Det är faktiskt möjligt att få kakan och äta den. I denna kurs som är en utveckling av boken vill Catharina och Henrik lära dig hur man blir ”återhämtningssmart”. För då blir livet så mycket roligare

Rulla till toppen