Självledarskap – Företag

Företagskursen innehåller specifika moduler för medarbetare och går att köpa i bulk med stafflad prissättning. Företagskursen kan företagsanpassas och licensieras på annan plattform. Det finns möjligheter till interaktion med chef/ledare/utbildare. Möjlighet att bygga på med ledarskapsmoduler och mycket mer. Kontakta michael@mtledarskap.se eller ring 08-692 95 95 för mer information.

Välkommen till en lärorik och inspirerande kurs full med insikter och praktiska metoder för att stärka ditt självledarskap. Forskning visar att människor som tränar sitt självledarskap känner mer entusiasm, har mindre stress och har större tillit till sin förmåga att prestera.

Grunden i ett starkt självledarskap är bland annat att ha god självkännedom. I kursen hittar du kraftfulla metoder för reflektion och självanalys som ger dig kunskap om hur du fungerar. Du kommer bli bättre på att kommunicera och förstå din behov. Självkänsla och självförtroende stärks allteftersom du arbetar med övningarna. Kursen innehåller även stress- och självkänslatest. Som sagt kursen är fullspäckad och du har mig, Mia Törnblom som din kursledare genom hela kursen.

DENNA KURS KAN INTE KÖPAS DIREKT. Kontakta Michael Törnblom för mer information innan köp.

Kursinformation

Kurslängd: Enligt schema

Nivå: Grundkurs

Program:

Kategorier:

Kursledare

MT utbildning MT utbildning Author
0%
Denna kurs har inga avsnitt.
Scroll to Top