Lär dig tala inför andra

Hitta lusten, förmågan och karisman som gör att du når fram med din kommunikation, oavsett om det är en säljpitch, ett tal eller en presentation på ett möte med många eller ett fåtal åhörare. Att våga tala inför andra kan för många vara svår sak att överkomma, i denna kurs får du lära dig hur du kan övervinna den känslan. Vi kan alla bli tydliga, trovärdiga och spännande som presentatörer – med träning.

Välkommen till denna kurs i presentationsteknik där du får många verktyg i allt från hur du förbereder dig till hur du framför ditt budskap så att du blir vass och fängslande. I den här utbildningen får du bland annat lära dig hur du kan känna dig trygg och säker när du ska tala eller presentera. Du får tips på hur du gör ditt budskap tydligt och hur du kan använda din röst, kroppsspråk och känsla för att nå fram till just din publik.

Du kan gå utbildningen var du vill och när du vill. Du arbetar i din egen takt och vi kan inte nog poängtera hur viktigt det är att göra övningarna i kursen, det är först då du får resultat. Om du inte inte tränar är det som att gå till gymmet och bara titta på träningsredskapen utan att använda dem själv. Nog sagt om det, nu kör vi!

KURSLEDARE Anna Bellman är professionell moderator, föreläsare och talartränare som utbildar många att bli framgångsrika som talare och presentatörer.  Anna har tidigare utvecklat konceptet ”Släpp retoriken – fokusera på publiken” som bok, föreläsning och utbildning.

Kursinformation

Kurslängd: Över 40 lektioner och övningar att arbeta med under 2-4 veckor för bästa resultat. Tar ca 4 timmar att genomföra.

Nivå: Grundkurs

Kategorier:

Kurs Utbildare

Anna Bellman Anna Bellman Kursansvarig
Rulla till toppen