Vill du känna dig mer trygg och säker när du ska hålla ett tal eller en presentation? Vill du lära dig vad du kan göra för att bli tydligare och verkligen nå fram med ditt budskap? Välkommen till denna utbildning där du kommer att få många verktyg i allt från hur du hanterar nervositet och hur du förbereder dig, till hur du framför ditt budskap på allra bästa sätt.

Du kan gå utbildningen var du vill och när du vill. Du arbetar i din egen takt och vi kan inte nog poängtera hur viktigt det är att göra övningarna i kursen, det är först då du får resultat. Om du inte inte tränar är det som att gå till gymmet och bara titta på träningsredskapen utan att använda dem själv. Nog sagt om det, nu kör vi!

KURSLEDARE
Anna Bellman är professionell moderator, föreläsare och talartränare. Hon har en bakgrund som journalist och programledare inom radio och TV och var under flera år marknads- och kommunikationschef inom både it- och fastighetsbranschen. Idag driver Anna företaget BellaCom, där hon bland annat hjälper många att bli mer framgångsrika som talare och presentatörer.

Anna har skrivit boken ”Släpp retoriken – fokusera på publiken” och utifrån den utvecklat konceptet i form av föreläsning och utbildning.

Kursinformation

Kurslängd: Två veckor

Nivå: Grundkurs

Kategorier:

Kursledare

Anna Bellman Anna Bellman Kursledare

Lär dig tala inför andra – 4 mån

995.00 kr 796.00 kr ex.moms
4 månaders tillgång
0%
Scroll to Top